Duplo Duprinter DP-S550

300x600dpi A3 je umnoživač s kapacitetom od 1200 listova i naprednim opcijama podešvanja kopiranja. Ovim uređajem moguće je kopirati na papir od 40 do 250 g/m2 brzinama do 150 stranica u minuti u formatu A4 i do 130 stranica u minuti u formatu A3.
Zbog HDi High Definition Imaging Range visoke rezolucije, kvalitetne kombinacije materijala mastera, postojane boje i kvalitetne termalne glave, zagarantirana je vrhunska kvaliteta kopija.
On može kopirati na papir, karton i čak na kuverte s prozorom brzinom od 150 stranica u minuti i uz potrošnju električne energije od samo 240W! Cijena po kopiji na Duplo DP-S550 pada s povećanjem broja kopija.
Za korisnike koji često zahtjevaju kopiranje istog dokumenta u više od 30 primjeraka Duplo DP- S550 je idealno rješenje koje nudi ekonomičnost, produktivnost, i brzinu. Izvrsna izrada i jednostavan dizajn omogućuju nevjerojatnu pouzdanost pri normalnim uvjetima i s preko 2,000,000 kopija godišnje.
S maksimalnom brzinom kopiranja od 150 A4 stranica u minuti i izradom mastera od samo nekoliko sekundi, moguće je iskopirati 1000 primjeraka u manje od 10 minuta od uključivanja stroja.
Duplo DP-S550 dolazi sa predugradenim USB sučeljem koje omogućuje direkno spajanje s računalom. Ova opcija omogućava izvrsnu kvalitetu ispisa i upotrebu Duprinter Driver softvera. Opcijska LAN oprema je također dostupna zapovezivanje umnoživača u računalnu mrežu.
Dodajte poseban vizualni izgled vašim dokumentima pomoću ”spot-colour” funkcije. Duprinteri su jednobojni pisači, no tijekom procesa kopiranja ne razvija se toplina što omogućuje ispis na isti dokument više puta i nanošenje više boja na stranicu.
Dostupno je 12 standardnih boja uz mogućnost narudžbe vlastitih nijansi.
Mogućnost ograničavanja upotrebe uređaja samo na ovlaštene osobe.
Automatski uvlakač papira može držati do 80 stranica i automatski ih iskopirati. Također je moguć kombiniran ispis dva jednostrana dokumenta na jedan obostran.

 

Karakteristike
  • model DP-S550
  • rezolucija 300x600dpi
  • brzina ispisa 150 stranica A4 u minuti
  • kopiranje knjiga
  • nadziranje upotrebe
  • Kopiranje većeg broja stranica